Velkommen til Hugo Nielsen Instituttet

Bliv dine lidelser og smerter kvit!

Tænk på i morgen
– start i dag

Erfaringsmæssigt er smertelindring med akupunktur velkendt – og uden tro!. Og når denne smertelindrende effekt kan fremmes med nåle og virke, står dette fænomen ikke alene. Det kan bruges til meget mere!!! Ring – og spørg bare løs!

Danske Akupunktører.

Mange mennesker har oplevet, hvor nødvendigt det er, at tage sagen i egen hånd! Og for mange er det blevet en rigtig god ide at erfare, hvad parallelakupunkturen kan bruges til og samtidig opdage, hvad parallelsystemet kan finde af gamle skavanker i kroppen og mildne dem – uden at bede om det. Parallelakupunkturen er blevet et godt hjælperedskab, at komme videre på.
Parallelakupunkturen byder på mange overraskelser, som i de fleste tilfælde kan opleves allerede ved første behandling. Et par nåle og du er godt på vej!

Vi har dygtige DA – akupunktører i Danmark til at klare denne opgave! Så det ville være en økonomisk og sund gevinst for samfundet her og nu – en billig investering i fremtiden. Og skønt for patienterne, – for det bliver vi jo nok alle en dag? Så ville det være rart, at alle muligheder er “et godt offentligt tilbud,” så vi hurtigt får patienten eksempelvis tilbage på arbejdspladsen igen – eller hjem til fred og ro. Det er “patientens ret og vores pligt” når mulighederne forefindes.

På forhånd tak for hjælpen og forståelsen Christiansborg.

Med venlig hilsen
Registreret Akupunktører
Lone Nielsen Jensen og Hugo Nielsen