Medicinske bivirkninge behandlinger

BBRS PARALLELAKUPUNKTUR er en god modgift til mange af de medicinske bivirkninger, der opstår undervejs i livet bl.a. som når man bliver kemobehandlet for kræft, er der gode resultater med, at løsne op og lette, samt  at afhjælpe meget af de ubehageligheder, der følger med.

Hugo Nielsen Instituttets Parallelakupunktur har gennem årene været fligtigt anvendt til at behandle patienters bivirkninger sideløbende med den ortodokse cancerbehandling og andet, der tilbydes og dermed stor erfaring og succes.

Tiden har da også vist, at der er gode resultater med at lindre de bivirkninger og de symptomer, der opstår efterfølgende undervejs. F.eks. er der gode resultater med behandling af smerter, kvalme, smags og spiseforstyrelser, temperatursvingninger og svedtendens. Og ikke mindst vigtig er, at energien ofte kan genvindes igen. Og livskvaliteten stiger gerne ofte samtidigt!

Når man har været igennem en lang sygdom og behandlingsperiode og man skal regenerere  og komme sig, er det vigtig, at få de biokemiske ubalancer rettet op, der er opstået eller opstår undervejs.
Altså, der skal igen “mad på bordet”, – og det skal gerne spises med velbehag, bedre appetit, god smag og helst uden kvalme.
Men vi skal sandelig ikke glemme at “angst og utryghedfølelsen og måske medfølgende depression” er kedelige og frygtelige følgesvende, der nok er værd at følge til dørs. Behandlingen har vist en beroligende indflydelse.

Årsager til kvalme og opkastning:

Kvalme og opkastning kan have flere forskellige årsager – f.eks. selve den medicinsk behandling eller allene kræftsygdommen. Følelsesmæssige påvirkninger kan også have indflydelse på, om man får kvalme og/eller kaster op.

De mest almindelig årsager til kvalme er:

Selve kræftsygdommen.

Dette kan skyldes, at knuden trykker på organer i kroppen, eller at kroppen generelt er påvirket af kræftsygdom.

Kemoterapi.

Strålebehandling – specielt i hoved- halsområdet, spiserør, mavesæk, tarm og underliv.

Antihormonbehandling – f.eks. med tamoxifen og femar.

Medicin – f.eks. smertestillende medicin som morfin og morfinlignende stoffer, gigtpræparater og antibiotika samt medicin mod psykiske lidelser.

Forstoppelse, træt fodøjelse og eller hormondæmpning.

Smerter.

Træthed, udmattelse og vægttab.

Infektioner i mund og hals.

Angst, utryghed og depression.