Persondatapolitik

1. Hugo Nielsen Instituttet persondatapolitik
Formålet med Hugo Nielsen Instituttet persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.

Hugo Nielsen Instituttet har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.

Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysningerne kan bl.a. findes i denne politiks sidste afsnit.

2.Cookies
Når du anvender Hugo Nielsen Instituttet hjemmeside, registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd, og den vil typisk blive anvendt til at huske dit brugernavn og din adgangskode, så disse informationer automatisk er tastet ind, når du eksempelvis ønsker at tilgå ”Mit Hugo Nielsen Instituttet”.

Hugo Nielsen Instituttet anvender således cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil, og det vil være nødvendigt for dig at acceptere anvendelsen af cookies for at have adgang til den beskyttede medlemsdel af https://www.hni.dk. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre.

For oplysning omkring, hvilke cookies der anvendes af Hugo Nielsen Instituttet, hvad de anvendes til, hvornår de slettes og hvordan du kan blokere for anvendelsen af cookies, henvises til Hugo Nielsen Instituttet cookiepolitik.

3. Logstatistik
For hvert besøg på https://www.hni.dk opbygger Hugo Nielsen Instituttet logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm.

Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik.

Formålet med indsamlingen af straksnævnte oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed, at måle effektivitet af tjenester og at dokumentere brug af Hugo Nielsen Instituttet netbutik.

4. Behandling ved køb i Hugo Nielsen Instituttet Netbutik
Når du handler i Hugo Nielsen Instituttet netbutik, indsamles og registreres personoplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt. Dine personoplysninger vil i den forbindelse udelukkende blive behandlet, såfremt du har givet dit samtykke til behandlingen og er indforstået med de behandlingsaktiviteter, der foretages.

De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig.

5. Behandling ved køb af serviceydelser og oprettelse af medlemskab
For at du kan oprette dig som medlem hos Hugo Nielsen Instituttet og i øvrigt anvende en lang række af de ydelser, som Hugo Nielsen Instituttet tilbyder, er det en forudsætning, at du giver dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger. De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, vil adskille sig fra dem, der behandles, når du benytter vores hjemmeside – både for så vidt angår formål, retsgrundlag og behandlingsaktiviteter.

For nærmere information omkring behandlingsaktiviteterne i forbindelse med medlemsoprettelse og lign. henvises til Hugo Nielsen Instituttet forretningsbetingelser https://Hugo Nielsen Instituttet.dk/om-Hugo Nielsen Instituttet/Hugo Nielsen Instituttet-forretningsbetingelser.

6. Sikkerhed
Hugo Nielsen Instituttet har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Hugo Nielsen Instituttet opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til Hugo Nielsen Instituttet betalingsudbyder, hvorfor Hugo Nielsen Instituttet ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre.

Derudover har vi implementeret adgangsstyring i en lang række af vores systemer, således at det kun er medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til personoplysninger. Vi sørger løbende for at uddanne vores medarbejdere og har udarbejdet og implementeret en lang række politikker og procedurer for at sikre, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med de principper, der følger af persondataretten. Endelig kan det nævnes, at der foretages logning af adgangsforsøg og at udveksling af personoplysninger internt i Hugo Nielsen Instituttet, relativt ofte sker krypteret.

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Derudover er samtlige af Hugo Nielsen Instituttet medarbejdere underlagt tavshedspligt, hvorfor du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt.

7. Direkte markedsføring
Hugo Nielsen Instituttet videregiver ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter, således at disse kan anvende dine oplysninger til direkte markedsføring.

8. Dine rettigheder
Som registreret hos Hugo Nielsen Instituttet er du i besiddelse af en række rettigheder, som Hugo Nielsen Instituttet kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.
Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.
Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos Hugo Nielsen Instituttet permanent.
Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine personoplysninger, således at Hugo Nielsen Instituttet eksempelvis kun kan behandle dem i en begrænset periode.
Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet)
Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring.

9. Kontaktoplysninger
Hugo Nielsen Instituttet kan som dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles, kontaktes via følgende informationer:

Hugo Nielsen Instituttet
Kirkealle 14
6510 Gram
Telefon: 74 82 22 33
E-mail: hni@hni.dk