BBRS akupressur video konsultation

Med en video konsultation er jeg i din stue uanset hvor du bor under hele konsultationen og giver dig hjælp til selvhjælp og –
så du får en forsmag på, hvad den professionelle BBRS akupunktør kan hjælpe dig med!

BBRS akupressur tryk sammensat på rette måde virker fantastisk på kroppens funktioner – lær at trykke selv og hold sundheden i hus! 

I en lang årrække i 1970serne havde jeg den store ære og fornøjelse, at få lov til at spredebudskabet om, hvor godt det er at kunne trykke sig selv (der var nåleforbud i DK på daværende) til en bedre tilværelse med en artikelserie “tryk dig sund” og “det er resultaterne, der tæller “med ca 1000 artikler i ugebladene, Dansk Familieblad, Hendes Verden, Alt for Damerne,Flittige Hænder, Norsk Ugeblat, og MÅ BRA i Sverige hvilket det var en kæmpe succes i hele Skandinavien, der gav stor selvhjælp og forståelse for, hvor effektivt det var for læserne. En ny behandlingsepoke var startet og udviklingen løber vildt stærkt i nuet. En hel generation havde fået et nyt livssyn og hjælp.

Nu skal der en ny generation til derfor dette tiltag med nyt “skræddersyet behandling specielt til dig”!
Få dig en personlig video konsultation, også hvis det kniber at komme fra huse ved egen hjælp.
BBRS Akupres teknikken: 
Hugo Nielsen Instituttet har videoundervist worldwide i mange år på Skype i de særdeles hurtigtvirkende akupres-tryk teknikker til sundheds professionelle. Og til kronisk syge private for hvem, det kniber at fjerne sig fra hjemmet for at få en virkningsfuld behandling. Og det er ikke så ringe, at kunne lidt selv. Og så finder du også ud af hvad den professionelle kan tilbyde dig!

BBRS: Basis Biologisk Regulerings System består af de nyeste kortlagte opdagelser, der er bundet til organismens hukommelse om cellekommunikation, og hvordan ændringerne i kroppen er sket. Disse ændringer sætter et bio-trackspor, som du fysisk følger slavisk tilbage til bedre oprindelig tilstand. Jeg viser dig, hvor og hvordan du skal lave trykkene – og så kan du selv forsætte på rette måde!
BBRS akupres trykkene er bygget og sammensat efter dine behov og har en effekt med det samme. Jeg bliver ved dig og guider dig, indtil du kan mærke ændring for dit problem retter sig.
Slå på tråden og lad os få løst dit problem.
Skype: acuhugo
Instituttet: 74 82 22 33