Ingen chance bør være uprøvet!

BBRS AKUPUNKTUR i nye behandlings muligheder, der kan kombineres og
hospitals kontrolleres løbende med fuld tilfredsstillende sikkerhed for alle parter. Og vi vil  med glæde være med at spare på alle omkostningerne, i særdeleshed de menneskelige og hermed også de økonomiske!

Her I slutningen af februar 2018 fik jeg en kvinde på 77 år, der havde fået konstateret en cancerknude i venstre bryst på 3 centimeter og pakket godt ind i en massiv væg af betændelse i det omkringliggende brystbindevæv.
Hun valgte selv at prøve en behandlings kombination af 1 daglig antihormon tablet og BBRS parallelakupunktur og startede med den begge behandlingstiltag af antihormon og BBRS akupunkturen først i marts 2018 i Gram.
Hun har lige været til scanning og fysiske undersøgelser i sidste uge – hospitalet fandt ingen spredning af nogen art – og perfekte blodprøver og men en overraskende reducering af knuden fra 3,0 cm til 0,80 cm på godt ca. 8 måneder med 1 til 2 BBRS behandlinger hver uge, som hun havde tid og lyst til.

Betændelsen havde også trukket sig betydeligt tilbage, selv om disse betændelser normalt ikke lader sig påvirke af penicillin og antibiotika. Hvilket også for en gang skyld overraskede en cancerlæge lidt og anbefalede endelig at forsætte behandlings forløbet: “De har godt nok været overaskende hurtige og effektive de antihormoner.”

Med den udvikling og hastighed denne proces har iværksat i den syge krops
selvforsvar og har vist, så ser det positivt og stærkt ud til, at hun virkelig kan undgår både en operation, kemo og strålebehandling og de ekstra biofysiske lidelser som følger, kan spares væk samtidig med at hun er 100% intakt – hun er trods alt 77,
Men hvor kommer hendes pludselige næsten kommando friske biofysiske selv forsvars kunnen og angreb på rette sted fra? Ud af den blå luft eller nåle, eller nåle + antihormoner?

En ny mulighed og chance man skulle undersøge og overveje til andre inden man begynder at skære og opererer noget væk, som måske godt kan anvendes igen trods et cancer-angreb. Det kunne se sådan ud!
Kniven er jo altid klar og ligger fremme og venter og tillægges alverdens helbreddelser bare alting skæres væk. Men cancer-knuden har ikke dannet sig selv og fjerner dermed heller ikke cancerens oprindelige opståen, tilblivelse og eksistens i kroppen.
I dette her tilfælde en hormonaktivitets forvirring (men hvilke?) og dermed en
speedway’ s hastighed og løbskhed, men som ikke spærrer for noget vital cirkulation.

Og lad os så håbe denne behandlings-kombination kunne blive en ny og behagelig positiv “genvej” til de alt for mange stakkels kvinder og pårørende til at komme ud af det cancerhelvede, der hersker på denne jord, uden bivirkninger og uden at miste sin familie, livskvalitet, sin livsnødvendige gode appetit og humør.
Dette beskrevne eksempel er et af mange med samme resultat til ny frihed og frifindelse siden 1969 -2018. Ingen chance bør være uprøvet. Giv nu alle en fornyet mere human chance!