UNDER HUDEN PÅ AKUPUNKTUREN


UNDER HUDEN PÅ AKUPUNKTUREN MED DENS HEMMELIGE PUNKTFORBINDELSER

og næsten nøglen til fagre nye verdens paradis!

I 1969 var der opgivet i alt 365 forskellige akupunkturpunkter der ligger fordelt over 12 meridianer /såkaldte energibaner på den menneskelige krop.
I dag findes der ca 800 kortlagte akupunkturpunkter, der hver især har sin egen arbejdsværdi og specielle signal forbindelser og reguleringsmuligheder til alle de andre eksisterende punkter fordelt i ukendte mønstre og serier.

Hvert enkelt punkt kan sætte dele af organismen i gang igen med at fungere med deres interne forbindelser, men har også visse begrænsninger i sine arbejds ydeevner. Derfor anvendes der flere nåle sammen for at få en serie virkning. Sådan har man udøvet akupunktur i 5000 år og gør det stadig.

Denne epoke kan nu være slut og gammeldags.

For det viser sig, at alle disse punkters arbejds og værdiområder bliver styret af en memory/ hukommelse, der husker alle punkter, der samlet eller hver for sig har været i aktivitet / eller på arbejde ved en given lejlighed. For at selv reparere f.eks. en øm skulder.
Mønstret huskes til næste gang, den samme skulder gør ondt igen. Filen/opskriften fra hukommelsen genanvendes automatisk af sig selv efter evne. Resultat og opskrift udløses igen via feedback processer der genkendes.

Vi finder den første nøgle til de bedre livsfunktioner i vores krop i 1969.
Rigtig original “selvlindring” er på vej med  Memory feedback “BBRS Parallel Akupunktur Systemet” der stiller sin egen  diagnose om hvem og hvad der indholdsmæssigt er tilkoblet et waypoints reaktion om, hvor det mærkes og kommer fra – og med hvilke evt. følger det har.

Teorien om memoryen af kommunikationen mellem celler og deres funktioner, blev opdaget og kortlagt i 1969 af akupunktør Hugo Nielsen i Gram – hvilket ikke har ændret sig siden. Overraskelsen er ikke mindst, at hele systemet kun styret af to parallelle akupunkturpunkter. Fra knoglemarv til gode muskler!

Når nålene stikkes ind smertefrit i de to parallelle punkter, hvilke ellers skulle have opført sig ens,- men ikke gør. De vækkes og der huskes, og frigiver signaler med specialviden om arbejdsfunktion i kroppen om, hvordan det var, da der var normale forhold og funktioner.

Sygdom; incl. infektion udvikler og sætter et spor, der nøjagtigt huskes med alle de bindings detaljer og de arbejds biokemiske arbejdsforhold, der blev anvendt i organismen under sygdoms dannelsen og de videre begyndende udviklingsforløb til eftertiden, hvis de ikke stoppes.

Du kender ordet og begrebet feedback. Dette feedback spor betyder, at man nøjagtigt kan genkende tracket med way pointet om ændringer og oplysninger, som en stifinder igennem som eksempel en urskov uden at fare vildt på tilbagevejen. Samt med oplysning om, hvor mange gange, du skal venstre eller højre om et træ inden du når målet korrekt.
Hvis du snyder med omgangene for at skyde genvej, fejlviser systemet med en bivirkning.

Vi kender også systemet fra navigationen i vores bil. Sådan et meldesystem har mennesket også indbygget med en tilhørende hukommelse der sladrer om andele og stoffers tilstedeværelse i og under ways punkternes registrering af kroppens depoter på ændringstidspunktet.

Visse feedbacktraks enheder bliver sej-styret helt automatiske i vores organisme og andre gør ikke, for de er konstant svage bl.a af svækket nerve beskyttelse (svage myelinskeder).
Formentlig fordi de er afhængig af en konstant mængdepleje af peptid til at styre de mange protein-stykker, der også er livsnødvendige og gode for vore tarmbakteriers vedligeholdelse! Altså sund fordøjelse og et godt helbred!

Sådanne forhold registreres og huskes via såkaldte biokemiske waypoints (stoppesteder med skiftespor, hvor alle skifter retninger og nogle fortsætter deres tur).
Der laves samtidig løbende funktions og fejlmeldinger via et feedback til hjernen med detail beskeder til de forskellige styrende hjernecentre, hvis der ellers er power og forbindelse nok til at nå det rette center. Og ikke bliver angrebet af en fejlmeldings-neurotransmitter undervejs hjem til hjernebasen.

Lykken havde været, hvis-
denne memoryfunktion kunne have udløst sig selv efter behov hele livet igennem og reparere sig gradvist hen af vejen.
Men visse biokemiske, inflammatoriske eller andre peptid og neurotransmitters kommunikations og flydende bevægel-sestilstande som iontryk kan have blokeret for etablere disse automatiske reparationsprocesser.

Med det akupunkturpunkt jeg har fundet og afprøvet og nu anvendt siden 1969, ser det sandelig ud til at det er lykkedes for os, at åbne for noget af den, el. nogle ad de hemmeligheder, der tilsyneladende bare er lukket af for. Det har aldrig været nemmere end det er nu!

BBRS – behandlingsmåden overgår alle fantasier og holdbarheden behøver vi ikke diskutere!

Kroppens fortællelyst er formidabel, når den først rigtig har fået hul på det toneangivne waypunktsfejl på rette måde, for at fortæller sin egen originale diagnose via et track-spor oplysning. Og helt uden vores egen menneskelige diagnose indblanding – vi forkludrer eller fejlskønner jo engang imellem. For det er svært altid at ramme plet!

En særdeles spændende ting årene har afsløret er, at de fleste patienter har en baggrund i de første børne forkølelser, halsbetændelser, hud & feedbackproblemer, kolikker og dårlig mave funktioner. Hvad vel i princippet heller ikke kan overraske nogen!

Hugo Nielsen Instituttes stolthed er en hurtig genvej, der løser opgaver, som der kun drømmes om er mulige. Vi vil gerne konkurrere med samtlige akupunktursystemer Worldwide – ingen nævnt ingen glemt!
Vi er friske ved telefonen, er du? Så ring 74 82 22 33 el. send en mail til hugo1@cellcom.dk – det lønner sig!
Huden ser frisk ud, men under den kan der gemme sig noget vi desværre ikke kan se endnu.