Parallel akupunktur kan også bruges til vene trombose

En af mine mandlige patienter 36 år og med blodprop i højre øje var chokkeret, da øjenspecialisten fortalte ham, at der var intet hospitalet kunne gøre for ham. Heldigvis vidste han, at hans nabo for ti år siden havde haft en aggressiv kræft i maven – og fire måneder tilbage at leve i – indtil han fik parallelakupunktur og blev i stand til at fortsætte sit liv som landmand. Han traf det samme valg, og det er hans beretning om, hvad der er sket efterfølgende. Han citeres:

“Den 25. september tog vi til Gram. Når Hugo Nielsen brugte sine nåle kunne jeg mærke, at der skete noget, jeg følte en uro i mine ben, mine fødder blev kolde som is og – min kone fortalte mig – at mit ansigt var voldsomt rødt, og når nålene 20 minutter senere blev fjernet, varede det kun et minut før alt var tilbage til normal. Jeg gik der to gange om ugen, og kun de første seks eller syv gange var jeg utrolig træt.”

Det dårlige øje begyndte hurtigt at hele op
“Den 1.oktober, hvor jeg lige var begyndt med parallel-akupunktur jeg tog jeg til hospitalet igen. Øjenlægen tog nu tog et billede af mine øjne . Det raske øje lignede en frisk fersken med fine tråde igennem øjet, mens den dårlige øje var totalt knust.

Tirsdag 28 oktober tog jeg igen på hospitalet og denne gang var jeg pludselig i stand til at læse to linjer mere på synsprøven. Lægen tog nu et nyt billede af det dårlige øje og min kone fortalte mig bagefter, at han så forbavset ud. Nu ligner den ene halvdel af det dårlige øje, det raske øje! “Det er imponerende, « sagde lægen, som jeg ikke havde fortalt om parallelakupunktur”.