Går lange ture – som før jeg i 2005 fik en blodprop i hjertet


Anna Marie Pedersen

Da den nu 70-årige Anna Marie Pedersen, Skærbæk, i 2005 fik en blodprop i hjertet og to ballonudvidelser, gik det i begyndelsen nogenlunde, men senere fik hun det så dårligt, at hun flere gange måtte indlægges.

“Jeg fik besvimelsesanfald. Jeg kunne ikke foretage mig noget og ikke gå de lange ture, som jeg var vant til,” siger hun, “men lægerne kunne ikke finde ud af, hvad der var galt. I juli måned var jeg så på Universitetshospitalet i Odense og fik undersøgt, om der stadig var forkalkning i kranspulsåren. Det var der ikke, men derimod i de små blodkar uden på hjertet, og det kunne man ikke gøre noget ved.”

Journalist Bodil Moes

Overlæges udtalelse fik mig til Gram
“Efter at have været indlagt et par gange kom jeg til samtale med en overlæge på Fredericia Sygehus, der fortalte, at det dér med de små blodkar bare var noget, man sagde, og at der jo også var min alder. Den udtalelse fik mig til at søge til Gram, og da jeg kom hjem, sagde jeg til min mand og min datter: “Nu ved jeg, hvor jeg skal hen!”
“Jeg har nemlig for flere år siden været i Gram og fået parallelakupunktur, dengang på grund af meget stærke spændinger i kroppen. Indtil for otte år siden gik jeg der en gang om måneden, indtil der ikke mere var behov for det.

Den 31. august tog jeg derned, og fra det øjeblik akupunktør Lone Nielsen havde sat nåle i mig, gik der kun fem minutter, til jeg kunne trække vejret igennem! I begyndelsen kom jeg der to gange om ugen, nu kun hver fjortende dag, og jeg kan garantere for, at parallelakupunkturen har gjort en forskel. Jeg kan igen gå mine lange ture, jeg kan gøre rent – ja, jeg kan gøre alt!”

Heldigt at jeg kendte dem
“Jeg var virkelig heldig, at jeg kendte klinikken i Gram. Jeg vidste jo, at Lone Nielsen var en erfaren akupunktør, for hun var allerede ansat i klinikken, da jeg første gang søgte behandling dernede, og jeg er ikke den eneste, der har fået en hjælp af knalddygtige Lone, som ingen andre behandlinger kunne have givet os. Det har også nogle af vores venner fået,” slutter Anna Marie Pedersen sin beretning.

Skærbæk, 13. december 2007