Det er resultaterne der tæller

Parallel-Akupunktur er optimal og gør det anderledes behageligt at være til – ved at forberede og gennemføre en skræddersyet behandling, der passer til din krop!

Akupunktur er en seriøs videnskabelig behandlingsform og tilbud til moderne mennesker, der ikke længere vil lære at leve med deres skavanker. Vi mener, at akupunkturen er medicinsk behandling overlegen på mange områder ved at frigøre utilgængelige arbejds hukommelses- nervesignaler i kroppen som organismen ved, hvor de skal anvendes og til hvad. Hvilket er enestående! Og så uden nogen form for utilsigtet bivirkninger!

Det er resultaterne der tæller – i særdeleshed de umulige. “DE UMULIGE” har vi mange eksempler på vi også kan lave. Ring og spørg, det er gratis. Parallelakupunkturen har kun een forklaring på problemet, nemlig den rigtige der er bundet til din endelige tilstand..Parallelakupunkturens specielle nåle frigør en biokemiske hukommelse i kroppen og dermed en række sladrefunktioner over hvad der er foregået tidlige i dit liv af symptomsammensætninger. ting der kaster skyld på hinanden og giver endelig svar og mening der kan forstås.!

Din krop producerer helst selv sine smertestillende midler (hormoner) og vi hjælper dem og dig på vejen igen, hvis dette ikke er tilfældet! Så hvorfor lide?, -når man kan smide.
Ring i dag og du er godt på vej til en smertefri hverdag. Selv dybere medicinske sygdomme danner også fællesnævnere med smerter i udviklingstadiet. Endofinet skal blot have biofysisk adgang til smertestedet (vævet), hjulpet af de rigtige nålekombinationer og ikke mindst placeret i den rigtige biokemisk udløst rækkefølge, for at normalisere endofinernes naturlige omsætning i vævet! Hvilket betyder fremgang i celle / vævsområdet (altså normalisering)Her på klinikken har vi gennem tiden lært, at vi ikke behøver “lære at leve med situationen” vi gør noget ved det i stedet og succesraten er af de største, selv der, hvordet ikke skulle kunne lade sig gøre – JOW, verden er forunderlig, ligesom hummelbien, der ikke ved, at den kan flyve.

Vi er akupuktur-professionelle til fingerspidserne og kan hjælpe dig bl.a til at undgå kroniske ryg, skulder og nakke muskel – ledsmerter i at smadre din hverdag. Parallelakupunkturen er overraskende til at finde smerteløsninger også på gamle smertefulde kroniske sager, der er gået lidt i hårdknude og skal hilse og sige, at det holder godt, så skal du hurtigt på benene igen, så kig ind og begynd på en frisk – du vil elske forskellen og nålene tilfører ingen bivirkninger til din krop!