Hjertets signaler og smertesammenhænge


maven som

“skurken” i vore liv.

Parallel akupunkturen har den bedste biokemiske ordenssans.
Det giver gode maver og en sund befolkning!

Hjertesorg, smerter, hormonkaos eller maveonde
– din mave dirigerer mere med hjernen end omvendt?

Hjertet er til andet end at pumpe med sorg og glæde. Det spiller en meget større rolle i vores dagligdag end vi før har troet. Det er med til at afgøre om du har en god smertefri dag med godt humør og masser af energi.

Hjerte kohærensen harmoniserer kroppens samlede organsystemer. Det er blevet konstateret, at hjerterytmen og udover effekten af ​​hjernebølger samlet set, er involveret i reguleringen og funktionen af mange organer og signal-systemiske processer i kroppen.

Det er også blevet dokumenteret, at nervesignaler fra hjertet påvirker det endokrine system, fordøjelsen og dens processer, urinblære, milt, lungernes respiratoriske funktioner, lymfe og skeletmuskulaturen. De kardiovaskulære nervesignaler regulere også det centrale nervesystems overførelse af ​​nervesignaler, som modulerer smerte erfaring (hukommelse i sted og styrke) og har derfor stor betydning for vores følelsesmæssige tilstande i hverdagen.

Endvidere har det været kendt i nogen tid, at de neurotransmittere, hormoner og intercellulære “signalerende molekyler” frigives på en impuls-lignende måde. De puls-lignende mønstre af sekretion blev observeret i næsten alle af de større hormoner som, ACTH, herunder GH, LH, FSH, TSH, prolactin, beta-endorphin, melatonin, vasopressin (ADH), progesteron, testosteron, insulin, glucagon, renin, aldosteron og kortisol.

Hvilket så næsten kommer til at betyde, at så længe vi kan holde hjerte og hjerneaktiviteten (selv kunstigt igang) vil akupunkturnåle have en svag regulerende elektrisk signaleffekt på signalsystemernes inflydelse på neurotransmitter, hormoner ect.

Din ” sympatiske mave hjerne” er kontrollør og storproducent af næsten alt – der skal forny og holde liv.
Din mave er alfa-omega for dit helbred i hele dit liv. Det er her, du finder din “2 hjerne -enterisk nervesystem” der er særdeles følsom anlagt biokemisk. Tænk på det næste gang, du spiser en tablet. Maven kan godt blive lidt stædig og ikke vil, som du ønsker. Og den skal holde rigtig længe og sørge for, at du får en sund og rig tilværelse! Så lær at lytte og beherske dens forskellige påvirkninger, luner og nøkker.

Den kan nemlig finde på lidt af hvert, der ikke altid er lige så spændende. Og den glemmer heller ikke så let, for den har også en medicins signal-hukommelse. Uorden i mavens arbejdsfunktioner smitter af på hele dig. De fleste hovedpiner og migræneanfald starter her. Gode maver giver en sund befolkning!  Parallel akupunkturen har den bedste biokemiske ordenssans.