Du kunne blive glædelig overrasket!


Dr. med. Klaus-Peter Netzband, faglæge i intern medicin.
Medicinsk leder på Hugo Nielsen Institut, Bremen og Hugo Nielsen

De foreliggende resultater tyder på, at parallelakupunktur kan betragtes, som det “fjerde ben” i kræftbehandlingen ved siden af operation, kemoterapi og strålebehandling.

Dr. med. Klaus-Peter Netzband:
Vi mener afgjort, at det er ”resultaterne” der fysisk tæller og dem har vi set en del af her på hositalet! 

Vore patienter har som de fleste andre patienter naturligvis konsulteret egen læge først og er under dennes vejledning, kontrol og evt. medicinering. Dette forhold laver vi ikke om på. Men vi ved også, at mange patienter har fundet hjælp og aflastning gennem parallelakupunkturen og Cell Com Systemet i kombination og derved fundet mere livskvalitet. Og det er den erfaring vi gerne vil bringe videre. Om der er effekt kan kun du føle og afgøre.

Når man læser vore patienthistorier vil jeg da gerne selv indrømme, at jeg tit bliver overrasket over, at trods sygdommens tilstedeværelse i kroppen, har organismen alligevel overskud og ofte indbyggede memory og kommunikations systemer, der pludselig frigøres og ændrer den globale tilstand.
Og når jeg har set nogle patienter første gang har tanken ofte været, ”her er intet at stille op”, men så viser det sig alligevel, at det var der.

Vi bærer sikker på mange styresystems-hemmeligheder i vores organisme, som vi endnu ikke ved så meget om, – men, vi prøver fysisk via parallelakupunkturens reaktionssystem på, at finde frem til dem. Og det gør danske forskere også, – bare på en anden måde! Så vi får helt sikkert med tiden en hel ny og anden opfattelse af den verden vi lever i og det vil absolut ikke skade nogen -tværtimod!.

Hugo Nielsen:
I mere end 30 år har jeg og patienter konstateret, hvad parallelakupunktur er i stand til at gøre for alvorligt syge mennesker, men først nu er forskningen for alvor i gang med undersøgelser af det, der kaldes kroppens indre antenner – nogle små antenne-lignende vækster, primære cilier, der som små hårlignende rør stikker ud fra cellens overflade.

Forskerne erkender nu, at disse primære cilier styrer et stort antal livsvigtige processer i kroppen, og for mig at se vil denne forskning samtidig føre bevis for akupunkturen.
Er det måske ikke påfaldende, at man ved indføring af nogle få parallelle nåle kan aktivere kroppens styresystemer, så de kan øge/gøre en krop samarbejdsvillig igen på trods de slemme sygdommes tilstedeværelse i kroppen. Hvor gemmer organismen disse skjulte reserver, der gør dette udløsningsfænomen muligt?

Den danske del af forskningen
Det er en forskningsgruppe på , der sammen med andre forskere på Københavns Universitet samarbejder med Rigshospitalet og grupper i USA om at besvare bl.a. disse to spørgsmål:

Hvordan regulerer cellerne dannelsen og fjernelsen af cilierne i takt med cellernes vækst? Og:
Hvordan kan et signal, der bliver opfanget af cilier, omsættes til brugbar information for cellen?
Om parallelakupunkturen, vil det hedde: Uden kommunikation mellem celler og organer intet resultat!

Vigtige links til Biokemisk Afdeling ved Institut for Molekylær Biologi

http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=2265400

http://www1.bio.ku.dk/forskning/cu/cilie/

Hvor langt den enkelte kan nå og opleve på den behandlingen vi tilbyder, kan vi ikke love noget om, for vi ved det ikke. Det skal prøves og opleves – og kun du kan afgøre resultatet!

Vor opgave som akupunktører er naturligvis, som alle andre behandlere, efter bedste evne og dygtighed; at lindre, forbedre og forlænge, samt at optimere livskvaliteten bedst muligt.
Jeg håber, at du kan blive lige så heldig, som mange af dem du kan læse om.

Men husk, du skal følge din læges råd og vejledning! Men du må gerne fortælle ham, hvis du har lyst til at prøve parallelakupunkturen, så er han informeret og med i dialogen og det tror jeg på, du vil føle, at det er rart.
Og det kan jo oven i købet være han synes, at det er en god ide og interessant det du foretager dig? Og med de nye videnskabelige tiltag der nu foregår, bliver de praktiserende læger nok i højere grad nød til at tage stilling til patienternes ønsker. Og videnskaben giver ham rygdækning til at støtte dig. Vi er på vej med nytænkning og handling.
Nu skal vi bare have vores politiske venner på Christiansborg med – og det helst ret snart, for du har ret til at have det godt!

Med venlig hilsen
Dr. med. Klaus-Peter Netzband,
Medisinsk leder i Hugo Nielsen Institut, Bremen.