Din hud og organer i evig kamp

Din hud og organer i evig kamp mod rynker
-og indre velvære

Der strammes og glattes

Dine organer og øvrige organisme påvirkes positivt af ansigtsbehandling. Derved opnår du ikke kun at mindske rynker, styrke ansigtsmuskulaturen og opfriske trist hud, men din krop får også ny energi og du et bedre velvære.

Ikke alene strammes og glattes huden med Parallel Micro- Cell Com System “gør det selv” behandling, men du vil samtidig opleve, at få en smertelindrende og en velafslappet krop gennem den nye revolutionerende ansigtsbehandling, der fysisk er bundet sammen til en række organer via udvalgte akupunkturpunkter. 
Enhver person har sin egen “Signalprofil” identitet

Denne kosmetiske ansigtsbehandling har sit udgangspunkt i Hugo Nielsen Instituttets mange års erfaringer med parallelakupunkturen og Micro-Cell Coms signalpåvirkninger i det indre biokemiske miljøs samarbejde mellem hud, bindevæv, hormoners styresystemer, muskler og organer. Igennem de sidste ca. ti år har akupunktør og kosmetolog Lone Nielsen Jensen finpudset behandlingen.

Det er det kombinerede behandlingssystem parallelakupunkturen og Cell Com Systemet har erfaringsmæssigt har vist sig, at principperne lod sig overføre til forbedringer af både rynker og slap og uren hud. Det drejer sig nemlig om cellekommunikation mellem organer og celler.

Når de to små sonder anbringes på huden, er det hud og organisme der begynder at “udveksle signaler”/”snakke sammen” i microstørrelse, som leverer signaler om din aktuelle tilstand til Cell Com.

Apparatet ”renser og filtrerer” signalerne og sender dem tilbage til dig med den styrken og i det omfang, du selv har leveret. Behandlingen er fuldkommen smerte- og bivirkningsfri.

Du modtager ingen smertelige strømimpulser fra apparatet – ingen stød i ansigtet, kun egne rette brugbare signaler!

Gør dig selv!
– dit spejl og Parallel Micro- Cell Com System til morgentoilette og hav en rigtig god dag!
Brugervejledning på 64 sider – hnshop