Det var jo heldigt, at jeg havde de gode erfaringer med min kone

Hans Peter Andersen
70-årige Hans Peter Andersen, Vejrup ved Bramminge, havde gradvis fået en plagsom tinnitus og regnede ikke med, at der var noget at gøre ved det.

Af journalist Bodil Moes

I en længere periode havde han kørt sin kone til Hugo Nielsen Instituttet til behandling for en tumor i hovedet, som flere gange forgæves var opereret.

”Dernede kom vi til at snakke om, at det kunne da også være, at nålene kunne hjælpe mig,” siger Hans Peter Andersen. ”I den første tid blev det dog værre, men efter to-tre behandlinger begyndte der at være dage, hvor der ingenting var. Jeg fik dengang seks-otte behandlinger. Siden er jeg kun kommet der cirka hver syvende uge, og min tinnitus er ikke vendt tilbage.”

”Det var jo heldigt, at jeg havde de gode erfaringer med min kone. Da hun kom til Gram, var hun så langt ude, at hun ingenting kunne. Med hende gik der nogen tid, før der skete en tydelig forandring. Tumoren er ikke væk, men den holdes med parallelakupunkturen i ro, og hun var det virkelig godt. Jeg skal da også nævne, at vi begge to flittigt bruger Cell Com apparatet, gerne to gange dagligt,” slutter Hans Peter Andersen sin beretning.

Jeg har set og godkendt ovenstående interview.

Hans Peter Andersen
Vejrup, 28. august 2008-08-30