Charlotte fri for migræne efter syv år

Charlotte Sørensen, Vildbjerg, skal være student til næste år, og derfor er det med stor lettelse, at hun omsider er blevet fri for de migræneanfald, der kunne vare fra én time til fire dage.

Af journalist Bodil Moes

”Pludselig kunne jeg for alvor være med både i skolen og i weekenden. Migrænen har virkelig i syv år besværliggjort mit skolearbejde, og når andre efter en tur i byen måske fik tømremænd, udløste det hos mig et migræneanfald,” siger hun.

En magnet i panden
og clips i ørerne!

”Det begyndte med lidt hovedpine, der gradvis blev værre, men at det drejede sig om migræne var vanskeligt at få fastslået,” fortæller Charlotte.

”Min læge mente, at jeg havde bihulebetændelse og behandlede med penicillin, og senere blev jeg henvist til Holstebro Sygehus, hvor jeg tre-fire gange blev scannet. Lægerne ville ikke udelukke, at det kunne være migræne, men før man var sikker på det, kunne de ikke give mig den medicin, jeg bad om.

Derefter prøvede jeg mange forskellige ting, bl.a. fik jeg akupunktur i nakke og i ansigt, uden at det hjalp. En anden alternativ behandler var helt sikker på, hvad jeg fejlede, og han satte clips i mine ører og en magnet i min pande. Det hjalp dog heller ikke.”

Min moster foreslog
at vi tog til Gram

”På et tidspunkt foreslog min moster, at jeg skulle tage med hende ned til Hugo Nielsen Instituttet, hvor hun er blevet behandlet i mange år. Vi kom hver fjortende dag, og efter nogle behandlinger blev migræneanfaldene sjældne og mindre hårde.

Nu da jeg har fået elleve behandlinger i alt, har jeg det dejligt og behøver ikke mere spekulere på, hvornår det næste anfald kommer. Det kunne ske helt pludseligt morgen eller aften, og de anfald varede fra én time til fire dage.

Undervejs i behandlingen rådede både min mor og min egen læge mig til at smide p-pillerne, og Hugo Nielsen understøttede denne ide på grund af kroppens ubalance. Så det gjorde jeg.

At jeg endelig slap af med min migræne, er bare så dejligt!” slutter Charlotte Sørensen.

Jeg har set og godkendt ovenstående interview
Vildbjerg, 30. juni 2009