Akupunktur på kryds og tværs

Vi har en masse punkter i vores akupunkturfag!
Men med BBRS  Parallel Akupunktur Systemet på klinikken i Gram sparer vi lidt på brugen af de mange nåle – for de er ikke  nødvendige. 
Nogle af punkterne vi anvender er fællesnævnere for mange andre punkters styrende funktioner og bliver derfor en automatisk del af deres eksistens. Derfor!

1. Jeg har et punkt for smerter og til ophelning af – bl.a hæmorider. -og jeg er kædet sammen med nr
2. og Jeg har et punkt for smerter i maven, oppustethed -og jeg er kædet sammen med nr
3. og Jeg er et punkt for smerter ørene (øresusen) og svimmelhed -og jeg er kædet sammen med nr
4 .og Jeg er et punkt for smerter i alle de andre dele af hovedet og det er punkt 1 -og jeg er kædet sammen med nr
5. og Jeg er et punkt for smerter i maven og mad allergi -og jeg er kædet sammen med nr
6. og Jeg er et punkt for smerter i skulder og nakke -og jeg er kædet sammen med nr
7. og Jeg er et punkt for smerter i hofte og lænd og det er også det samme som punkt nr. 1
8. og Jeg er et punkt for smerter i næsen og snottet -og jeg er kædet sammen med nr
9. og Jeg er et punkt for smerter i svælget, lunger og hoste -og jeg er kædet sammen med nr
10. og Jeg er et punkt for smerter i mavemund og for meget mavesyre -og jeg er kædet sammen med nr
11. og Jeg er et punkt for smerter og blodprop i øjet og ingen kørekort -og jeg er kædet sammen med nr
12. og Jeg er et punkt for smerter og blærebetændelser og det er også som punkt 1, der kan kaldes en stor fællesnævner
13 og punkt 1 deler flere fællesfunktioner og der er nok på på lageret at vise frem som disse!

Alt der mister styrringen går i stå -det er jo ret enkelt – og alle ting er jo heller lige hurtige!

Forestil dig lige en fabrik, der kan fremstille og styre 150.000.000.000 forskellige enheder på samme tid, for til sidst at blive sammensat til en færdig computer med de egenskaber, som den nu engang kan præstere.

Hvert af disse 150.000.000.000 enkle produtionsenheder (celler) bliver styret af et lyskontakt med varriabel signal og strømstyrke som en automatisk programmeret kontroler (lysdæmper), der regulere enhedens produktionshastighed og kvalitetssammensætning og forbindelsesmuligheder til andre styrende enheder.

Sådan opfører vores krop sig også, men vores elektricitetsværk skal have god mad og drikke, så der kommer strøm på fabrikken, hvad jeg sikkert ikke behøver at fortælle. Og så ophører sammenligningen.

Der er altså konstant strøm i alle 150.000.000.000 enheder (celler), men de er ikke lige aktive og med forskellige egenskaber på samme tid, fordi alle enhederne ikke er brugbare pt. og lige nødvendige  i nuet.

Når en enhed f.eks. åbner med 5 %, lukkes eller dæmpes andre med tilsammen også med 5% så balance og hastighed bibeholdes. Disse udførte fabrikationsinformationer skal så kanaliseres tilbage til hovedkvarteret for at få for nye nødvendige ændrede produktions indstillinger, hvis sådanne er nødvendige. Jeg taler selvfølgelig om neurotransmitters frie kommunikations omsætnings mulighed for nødvendigt funktions opretholdelse

Vi angribes af levende vira og bakterier, der angriber og svækker vore styrekontakter og dermed forsvarsmekanismerne. Fabrikken kan få brand, vandskader, mekaniske slidskader og strømsvigt.
Begge dele skader jo, men forskelligt.

En brand stopper måske produktionen helt eller delvist. Men angribet af levende vira og bakterier løber stærkt og må bekæmpes i et internt sammenspil af de 150.000.000.000 kontakters varriable samarbejde for at styrke og reparere forsvars systemet så meget, at kroppen klarer op igen ved eget styrke og sammenspil.

Når vi stikker nålen til at gøre en forskel via et akupunkturpunk, rammes og ændres en masse kontakters gøremål med og ved at rapportere gennemført produktionsfacit til den fælles programeringscentral nemlig rygmarv og hjerne.
Men det store spørgsmål er: Påvirkes kontakterne enkeltvis parallelt, diagonalt eller i specialgrupper eller begge dele samtidigt?
Der er konstant strøm på! Men hvor mange fællesnævnere har vi og hvor arbejder de henne og med hvem og hvor længe. Nogle af disse spørgsmål kan besvares ved fysisk afprøvning på stedet inden du går fra klinikken.