Akupunktur med og uden nåle: Hvor blev 30 ovariecyster af?


Akupunktør og fysioterapeut Arild Helle – Rosendal i Norge, der har årelang erfaring med parallelakupunktur havde i 2002 haft Margita Aksnes til akupunktur, hvor han blandt andet demonstrerede en Cell Com behandling mod feber. Jeg erfarede selv først nu 8 år efter, medens jeg var på internettet, at Margita Aksnes selv behandler med Cell Com System på sin klinik. Hun driver endvidere en meget stor anerkendt hundekendel sammen med sin mand. Sandt at sige var jeg interesseret i, at høre hvilke erfaringer hun havde høstet med Cell Com som behandlingssystem og sendte hende en email. Og med tilladelse bringer jeg svar på min tilsendte email.

Hei og takk: Margita Aksnes  19-2-2010.

Kjøpte min Cell Com i 2002 og har brukt det på meg selv og min familie . Jeg har mye godt å si om ditt system , har hjelpt meg med å bli friskere. Gikk selv med kronisk feber i 6 år , men etter kun noen få behandlinger med Cell Com forsvant feberen.
Har hjelpt godt på astma barna mine også. Kan også nevne at jeg har PCO syndrom, en sykdom som gjør at det legger seg cyster på eggstokkene. Jeg var før starten med Cell Com behandlingene til lege og dem fann over 30 stk tilsammen på ultralyd.

Når jeg kom tilbake til legen min etter 6 uker, lurte dem på om de hadde funne frem feil journal, siden ALLE mine cyster var borte. Når dem spurde hva jeg hadde gjort de siste 6 uker, sa jeg som sant var at jeg hadde brukt Cell Com. Da ble legen rasende og sa at det ikke var mulig at noe slikt kunne ha virket.

En kjempe stor klem fra en fornøyd bruker i Norge gjennom 8 år .

Mvh Margita Aksnes
Uskedalsvegen 719
5463 Uskedalen
NORGE

Så at ditt system har virket, det er jeg 100 % sikker på.