Så lad os tage på krydstogt i din organisme

Embryo Basic Bio-regulerede system:
Tilbage til dit eget fosters dannelse i de første otte uger

Så lad os tage på et spændende krydstogt i din organisme – din rejsekammerat hedder BBRS Akupunktur System, der finder og korrigerer fejlsignal positioner, der plager dig fysisk!

BBRS Acupuncture System løser utallige kroniske sygdoms og lidelses opgaver, som i lægebøgerne står beskrevet som værende kroniske tilstande, man medicinsk ikke kan ændre på.
Er det nu hele sandheden, ja- måske for medicinens virkeeffekt med div. følger.
Men det betyder jo selvfølgelig ikke, at der ingen hjælp er at hente,- tværtimod!
Det hedder “BBRS akupunktur” i stedet. Sandheden må vinde en dag?

Men der vil med største sandsynlighed fortsat gå mange år endnu, før man af stor politiske grunde opdager og tvunget accept at BBRS Akupunkturen er billig, effektiv, skånsom og fortræffelige indsats mod kroniske umulige lidelser, der virker som det skal. Men hvem og hvor mange skal lide unødigt i ventetiden? Der kan og skal gøres noget -her og nu – allerede i morgen! Her taler jeg ikke kun om smertelindring, men reparation af selve lidelsen.

Så du behøver absolut ikke vente en ny menneskealder på at slæbe rundt med en træls tilværelse. Spar på dit pille forbrug og skån din mave med dine skønne og nødvendige tarmbakterier, som man har ladet hånt om i flere menneskealdre. Dårlig mave er lig dårligt fungerende helbred – sådan er og bliver det ved med at være. Maven er altså ingen skraldespand!

BBRS Akupunkturen påvirker også bedre funktion i tarmbakteriefloraen igen. Så der er virkelig hjælp lige om hjørnet, der venter på at blive brugt på fornuftig vis og stor glæde at spore, medens der arbejdes på sagen.
Jeg har ofte hørt patienterne sige: Jeg skulle have lyttet bedre og gjort dette her for mange år siden, men lægen sagde!