På to måneder svandt en knude fra 3,2 x 2,2 cm til 2,4 x 1,5 cm

Det er nu tolv år siden Klaus og Herdis Mikkelsen, Kolding, lærte Hugo Nielsen og hans Cell Com at kende, og da de sammen med datteren Anja – på to motorcykler – tog på en fire ugers tur til Mexico, reddede det lille apparat en kritisk situation.Af journalist Bodil Moes

Efter 14 dage kom Klaus til skade med sin fod, og det var så slemt, at han ikke kunne støtte på den. Men behandling med Cell Com hver anden time gjorde det muligt for os at fortsætte turen, fortæller han, og det forbavsede ikke hans kone eller datteren, der selv kan berette om overraskende resultater.

Herdis har slidgigt men ingen smerter

”Jeg er en pige, der fejler lidt af hvert,” siger Herdis Mikkelsen, der første gang kom til Gram i 1997 efter at være brystopereret året før.

”Det var Klaus, der foreslog, at jeg fik parallelakupunktur for at styrke mit immunforsvar. Vi havde jo set Hugo Nielsen med Cell Com behandle vores datters influenza, så den næste morgen var væk, og efter at jeg begyndte dernede, har jeg ikke været forkølet, men kun løbet ind i en lille influenza, dog ikke hvert år.”

”På et tidspunkt fik jeg konstateret slidgigt i mit knæ, og de tilbød mig et nyt knæ. Det sagde jeg nej til og tog til Gram medbringende resultater af MR-scanningen.

Siden er jeg kommet der i perioder ofte med flere måneders mellemrum, mens jeg tog tre Glukosamin piller og hver morgen med Cell Com behandlede nogle punkter, Lone havde vist mig. Da jeg begyndte at have ondt i højre Langemand, mente lægerne, at jeg havde lidt slidgigt i fingrene.
”Skal vi så ikke prøve, om vi kan gøre noget ved det?” sagde Lone, da jeg kom og fortalte det.

”Da jeg kørte derfra, sad jeg og trommede med fingrene på rattet, hvor det før havde gjort meget ondt, hver gang jeg bevægede Langemand. Jeg må konstatere, at jeg er en, der har slidgigt, men ingen smerter. Får jeg ondt her og der, tager jeg til Gram, og i det daglige bruger jeg Cell Com en gang dagligt.

Rester af cancer fra operationen

”Den 20. april i år fik jeg så konstateret en knude på 3,2 gange 2,2 centimeter, som er umulig at operere. Den sidder nemlig i den lille brystmuskel omgivet af mange blodbaner og nerver. Lægerne formoder, at noget, de ikke har fået med ved operationen, har kapslet sig ind og ligget der i 12 år. .

Jeg får en Femar pille og går to gange om ugen ved Hugo, og efter en scanning den 9. juli har lægerne konstateret, at knuden på kun to måneder er svundet til 2,4 gange 1,5 centimeter, og det synes de er flot. Min mand og jeg er også meget glade for resultatet.”

Anja fik hjælp ved nedsunken forfod

Herdis Mikkelsen vil også gerne fortælle om, hvordan hendes 39-årige datter Anja blev fri for stærke smerter i en nedsunken forfod. ”Sidst Anja var hjemme på besøg, gik hun en tur med min svigermor, og da de kom hjem, kunne hun næsten ikke stå på foden.

Næste dag skulle jeg ned til Hugo Nielsen og fik lov at tage min datter med. Da Anja steg ned fra briksen efter behandlingen, var smerterne væk, og efter endnu en behandling tre dage senere fik hun vores ene Cell Com apparat med hjem til København for at bruge det på nogle punkter, hun var blevet instrueret om. Det var i maj måned, og hun har det stadig godt i sine fødder,” slutter Herdis Mikkelsen.

Vi har set og godkendt ovenstående.
Kolding, 6. juli 2009
Har det også godt her i 2018