Et forvredet knæ

Jytte Andersen

Efter Cell Com-behandling var et forvredet knæ fuldkommen i orden den følgende morgen.

Jytte Andersen, Karup, fik i hurtig rækkefølge to forbløffende oplevelser med det Cell Com apparat, hun havde anskaffet efter at have set det demonstreret i fjernsynet. Ikke alene fjernede apparatet en slem betændelsestilstand i hendes storetå, men det klarede også et forvredent knæ på en enkelt nat.

”Jeg er helt skør med det apparat,” siger Jytte Andersen begejstret om den Cell Com, som hun ved et rent tilfælde kom til at se på fjernsynet i sommerferien.
”Der var noget, jeg ville se på tekst-TV, og så kom jeg til at kigge på TV, hvor der var en udsendelse om Hugo Nielsen og Cell Com.

Min mand kom ind og kiggede med, og bagefter sagde han: ”Sådan et apparat må du simpelthen ha´, Jytte!” Vi tog til Gram og talte med Glenn Jensen, der demonstrerede, hvordan apparatet kan anvendes til selv-behandling.”

Af journalist Bodil Moes

Da storetåen blev betændt, prøvede jeg for første gang min Cell Com

Lige da apparatet var købt, havde familien ikke akut brug for at behandle sig selv, så det lå – som en anden nødhjælpskasse – og ventede på at blive taget i brug.

”En dag går jeg så hen og flækker en storetå, og da jeg går meget på min arbejdsplads, ville såret ikke rigtigt hele. Til sidst var der en hel del betændelse i det, og først da kom jeg i tanke om apparatet.”

”Det er jo nu, du skal prøve Cell Com,” tænkte jeg, da kollegerne netop havde sagt: ” I morgen må du til læge.”

”Jeg gav mig selv en tur med Cell Com, og det gjorde jeg igen næste morgen og ved 14-tiden. Da jeg kom på aftenvagt, var såret lukket, og der var ingen betændelse at se!
Behandlingen var nem nok. Jeg brugte punkterne 12+12 og 4+4 på fødderne, og bagefter satte jeg den sorte og den røde sonde på hver side af såret i tre-fire minutter. Det var altså nok til at fjerne den betændelse!

Nu instruerer jeg andre i, hvor let det er at bruge Cell Com
Kort tid efter vrider Jytte Andersen om på det ene ben og får problem med sit knæ.
”Det gjorde ret meget ondt, så jeg besluttede igen at bruge Cell Com. Igen brugte jeg 12+12 og 4+4 og efterbehandlede direkte omkring det ømmeste sted på knæet.

Da jeg kom i seng, havde jeg stadig så ondt i benet, at jeg lå og rodede rundt i sengen, men næste morgen vågnede jeg og kunne ikke mærke, at jeg havde haft smerter i det knæ!”
”Efter mine egne oplevelser med Cell Com vidste jeg, at dette kan andre også få glæde af, og min store interesse for apparatet kombineret med den viden, jeg siden har fået omkring det, gør, at jeg nu instruerer folk i, hvor let det er at bruge Cell Com.

Duen ”23” var meget syg, men så fik den en gang Cell Com

Jytte Andersen vidste godt, at Cell Com har været anvendt på enkelte husdyr med gode, helt uforklarlige resultater, så hun lod det komme an på en prøve, om der også var hjælp at hente til en syg brevdue.

”Min mand og jeg går meget op i brevduer, og en lørdag eftermiddag kommer han ind og siger: ”23 er meget syg!” Jeg foreslår, at han går ud og henter duen, og jeg kunne se, at den virkelig var meget sløj. Den snorkede, som om den ikke kunne få luft.

Nu har en due jo ikke fem tæer som vi mennesker, men jeg anbragte alligevel sonderne på fødderne, før jeg gik direkte ind på halsen med dem. Den fik sin anden behandling hen på aftenen, og inden min mand gik på jagt søndag morgen, fik den tredje behandling og havde det tilsyneladende lidt bedre. Men mandag morgen er jeg slet ikke i tvivl om, at Cell Com har hjulpet ”23”, for da rejser han sig og farer rundt fuldkommen som de andre duer!”

Jeg har læst og godkendt ovenstående interview.
Karup, 9. november 1999