Akupunktur Systemet -der kan tænke og selv finde vej!

Med gode maver har vi en sund befolkning

Få styr på maven og fordøjelsen – og genvind dit velvære.
BBRS Parallel Akupunkturen er fantastisk til “uorden” i maver – også udenfor julesæsonen – det gør hele tilværelsen sjovere!.

Din mave betyder alt og er alfa-omega i dit liv.
Det er her, du finder din “2 hjerne” der er særdeles følsom anlagt og biokemisk signalstyrende. Tænk på det næste gang, du spiser en tablet.

Maven kan godt blive lidt stædig og ikke vil, som du gerne ønsker det. Den skal holde længe og sørge for, at du får en sund og rig tilværelse! Så lær at beherske dens forskellige påvirkninger, luner og nøkker. Den kan nemlig finde på lidt af hvert, der ikke altid er lige så spændende.

Men maven glemmer ikke så let, for den har også en hukommelse.
Og det er i denne hukommelse (database) vi prøver, at genvinde og finde de mulige smutveje tilbage til evt. originale aminosyre identiteter, så proteinkæderne kan bygges rigtigt igen.

Her kommer Parallel Akupunkturen ind og hjælper dig med at normalisere maves oprindelige balancer og funktioner! Parallel Akupunkturen er meget omhyggelig til mindste detalje i sin søgen efter sit target (mål) molekyle og genskabe sine neuroner transmitters kommunikations forbindelser og livets små byggesten!

Se videoen ” I mavens tegn” fra 1991, der viser at Hugo Nielsen Instituttet og BBRS Parallel Akupunkturen er lidt forud for sin tid!

Er du træt, uoplagt med ømme ben og fødder og lidt for tydelige mørke årer/vener omkring dine ankler og måske begyndende åreknuder, friskes du og de dejligt op igen, så det kan gå fremad! BBRS Parallel Akupunkturen gør godt og kan meget mere -end du tør håbe på! Vi taler på vegne af 42 års faglig erfaring!

Du meget velkommen og kan roligt ringe på 74 82 22 33 og spørge angående dit problem, der selvfølgelig bliver behandlet under diskretion og tavshedspligt! Start alle dage på en frisk – det er dit år!