Ikke flere lungebetændelser

Efter flere lungebetændelser fik Marit Bisgaard, Sydals lært, hvor vigtigt det er at komme op på dupperne og øjeblikkeligt selv gå til angreb på sine dårligdomme. 
Og efter at have fået 8 parallelakupunkturbehandlinger af akupunktør Lone Nielsen Jensen på Hugo Nielsen Instituttet i Gram, fik hun for tre år siden et Cell Com apparat forærende af sin svigerdatter.

Her fortæller hun, hvordan punkterne 12+12 og 4+4 på fødderne – brugt ved første forkølelses symptom – har holdt hende fri siden for flere lungebetændelser – og om mange andre gode erfaringer med apparatet siden 1998.

Af journalist Bodil Moes

“Jeg havde fået meget antibiotika i forbindelse med gentagne lungebetændelser og efter akupunkturen og da jeg fik Cell Com begyndte jeg selv at gøre noget,” fortæller Marit Bisgaard. “Lige så snart jeg bliver forkølet, starter jeg med at behandle punkterne 12+12 og 4+4 på fødderne hver time og går så gradvis over til kun at bruge punktet 12+12. Resultatet har været, at jeg nu i tre år ikke har haft lungebetændelse og dermed ikke brug for al den antibiotika, der jo følger med.”

“For nogen tid siden fik jeg smerter i en fortand, og da den sad løs, regnede jeg med, at det var parodontose. Jeg kiggede derfor i brugervejledningen og fandt punkterne for denne lidelse. Det hjalp dog ikke en dyt! Forklaringen fik jeg, da jeg kom til tandlæge.
Han tog røntgenfotos og borede et lille hul i tand, hvorefter han konstaterede, at det var en tandrodsbetændelse, og at jeg skulle have penicillin i fem dage. Smerterne forsvandt da også, men kom igen. Indtil da havde jeg glemt alt om Cell Com, men da jeg vågnede om natten med disse stærke smerter, gav jeg mig til at behandle punktet 12+12 med en times mellemrum. Jeg skal love for, at kun to af disse behandlinger fik smerterne til at forsvinde, og 12 havde endnu en gang vist sig som et fantastisk punkt.”

“Nu er min tandrodsbetændelse blusset op igen, men jeg har takket nej til antibiotika og bruger nu Cell Com for fuldt blus. Betændelsen sidder i knoglen, og jeg har 14 dage til at bekæmpe den, inden jeg skal til tandlæge igen. Den sejlivede betændelse er allerede ved at klinge af, og hvis den ikke forsvinder helt, får jeg det sidste væk med parallel-akupunktur.

Væk var min influenza og og min kollegas smerter

“For to år siden blev jeg sendt hjem fra arbejde med influenza en torsdag klokken halv syv om aftenen. Jeg startede straks behandlingen med punkterne 12+12 og 4+4 og siden kun 12+12 hver time. Næste morgen var influenzaen væk, og jeg kunne sådan set være gået på arbejde samme dag, men ventede til efter weekenden.
“Jeg har gjort andre gode erfaringer. For eksempel har en nedsunken forfod givet mig smerter i mine tæer, men de forsvinder, når jeg sætter sonderne på punkterne 4+4, 13+13 og 17+17.

“På min arbejdsplads hjalp jeg en dag en kollega, der havde stærke smerter i en stor bule i baghovedet. Som altid brugte jeg først punktet 12+12 på fødderne, og derefter gik jeg over til at sætte de to små sonder en halv centimeter væk fra bulen.

Behandlingen virkede, og Cell Com havde endnu en gang viste sig som den akutte smertebehandler, den også er,” slutter Marit Bisgaard.

Jeg har set og godkendt ovenstående interview.

Sydals, 27. november 2001

11 Maj 2018
Vi har i dag talt med Marit Bisgaard og hun meddeler, at hun har været fri for lungebetændelse siden.