– dæmp op for en dårlig udvikling, kom den i forkøbet!

Hugo Nielsens Akupunktursystem kan og har udrettet mere end du tør drømme om – spør endelig!
Vi kalder også BBRS akupunktur Systemet for
– kom i tide akupunkturen.

Jeg føler mig egentlig “fit for life” og alligevel?
Få overblik og dæmp op for en dårlig udvikling,
-og kom den i forkøbet!

Mærker du også nogen gange nogle sære ting i din krop, der generer og irriterer dig,- men som ikke lige er til at forklare eller synligt for nogen. Ikke engang en blodprøve! Og egentlig føler jeg mig “helt fit for life”. Men ting opstår jo altid af noget? Og et sted fra? Men hvem bærer skyld og ansvar, er det noget jeg selv har overset og ikke reageret på. Eller noget der bare er kommer udefra på grund af en skjult svaghed i mig, og som jeg selv gøre noget ved??
Det koster dig kun én behandling, at komme videre med dit liv – resten bestemmer du!

Vi kalder også BBRS akupunktur Systemet for
– kom i tide akupunkturen.
Vores organisme og dermed vores krop er i stand til i særdeles lydløst tilstand, at bygge og udvikle sygdomme gennem mange år uden vi reagerer på det. Og det er ganske enkelt, fordi vi intet mærker, sådan umiddelbart. Og så står mange pludselig en dag i problemer til halsen. Det vil vi gerne bidrage til at være med til at ændre på.

Og det kan BBRS akupunktur Systemet gøre noget ved at ændre. Ved bl.a. at BBRS griber ind i tilstanden med nåle behandlinges sammensætning. Vor erfaring startede i 1969 og er absolut stærkere i dag efter 49 år.

BBRS akupunktur Systemet vækker de slumrende biologiske ændringer, der er fysisk aktive arbejdende i udvikling og gør dem derefter fysisk mærkbare, så man kan pege på det og i hvilken rækkefølge det optræder i. Kroppen viser en kortlægning af en udvikling og et fysisk og biokemisk hukommelses forløb, der er bundet til selve udviklingen.

Det overraskende er, at allerede ved den første behandling vil flere positive ændringer indtræde (forsvinde). Da nogle af de første mærkbare reaktioner der føles og forsvinder under behandlingen (også var med fra udviklinges start) og har altså været bærende fællesnævnere i hele forløbet fra starten og til det øjeblik nålene blev sat i dig. Så kort kan det siges!
Kom udviklingen i forkøbet og ring 74 82 22 33 og lad os få en snak