BBRS parallel akupunkturens vidunderlige verden

BBRS PARALLEL AKUPUNKTUR SYSTEM består i – og er en opdagelse, der binder hele TCM akupunkturen mangeartede punkt funktioner og teorier sammen i een stor afpasset biokemisk enhed, der snakker sammen efter den enkelte patient globale tilstand, på mangler og overskud – ingen overraskende farer og eller risici for patienten.

Men i mange tilfælde er faren størst for den medicin han/hun indtager. Medicin der erstatter amputerede organer kan ikke erstattes. men delfunktioner, der kontrolleres af peptidhormoner funktioner træder oftes i kraft i sådanne tilfælde og giver en hjælpende hånd med i afhjælpnings og helningsprocessen..

BBRS Systemet giver mulighed for at findirigere hastigheden af helingsprocessen ved at tilføre selvstyrende mangler og overskud på rette tidspunkt i processen.

BBRS systemet kommer utrolig for langt med kun 2 nåle isat rigtigt. Den sidste del er afgørende. Får den korrekte nåleføring giver topkarakter i det opnåede resultat hos patienten og så er det 100% uden for nogen form for skadesdannelse. Intet kan punkteres. Men er alfa og omega for det uopnåelige resultat der gerne opnås og er samtidig totalt smertefrit.
Det er BBRS nye behandlerverden – sådan! Det er en oplevelse at modtage en BBRS behandling og en tilsvarende stor oplevelse, at være den der bibringer patienterne den.