Instituttes Akupunkturskole

Konferencecentret “Kaap Doorn” Holland – 7. Oktober 2012. er endnu et Akupunktur Master class* hold i BBRS Parallelakupunktur med kursister fra Holland og Belgien sprunget ud. BBRS World blev stiftet ved samme lejlighed og består nu af specialuddannet akupunktører fra Danmark, Norge, Tyskland, Holland og Belgien.

Parallelt BBRS Akupunktur System

Hugo Nielsen Instituttets akupunktører er specialister i BBRS  Parallelakupunktur. Samtidig er vi mentor for internationale specialuddannede akupunktører med medicinsk,-specialuddannelse og erfaring – der har erkendt, at “HN Instituttets parallelakupunktur” er et suverænt behandlingssystem. Vi er lidt stolte og takker for tilliden!

Kursus i BBRS / PARALLEL AKUPUNKTUR SYSTEM
– BBRS Akupunkturen er en opdagelse, som binder hele TCM akupunkturen’s mangeartede punktfunktioner og teorier sammen, i ‘en afpasset biokemisk enhed, der kommunikere med den enkelte patients sygdomstilstand.

BBRS Systemet giver mulighed for at fin dirigere hastigheden af helingsprocessen ved at tilføre selvstyrende mangler og overskud på rette tidspunkt i processen.

BBRS’en revolutionere behandlerverdens opfattelse af sygdom og helbredelse.

BBRS systemet kommer utrolig langt, med få nåle isat korrekt, og opnår det ønskede resultat for patienten.

BBRS Akupunkturen er stort set smertefri, med ingen overraskende farer og eller risici for patienten.

Det er BBRS nye behandlerverden – Det er en oplevelse at modtage en BBRS behandling, og en tilsvarende stor oplevelse, at være den der bibringer patienterne den.

Skal vi ses og fuldføre det uopnåelige!

Basiskursus 1 Lær teknikkerne og teorierne bag Parallel-akupunkturen

Gør dagligt – det andre drømmer om !
BBRS står for Basis Biologisk Regulerings System.

Akupunktursystemet, der selv finder fejlene, som er gemt i organismens hukommelse, og derved frigiver sin viden ved den specielle fremgangsmåde som PAS (Parallel Akupunktur System) er opbygget på. Med BBRS / PAS opnår du maksimal yde- og kommunikationsevne for bl.a. neurotransmitternes frie bevægelsesmønstre og muligheder for at få kroppen til at finde sig selv igen. Resultaterne er overraskende og nyhedsskabende, og med et minimalt antal nåle. – BBRS / PAS er et fuldendt behandlingssystem med biokemisk dybde og baggrund.

Kort om underviserne:
Hugo Nielsen er registreret Akupunktør – RAB, har praktiseret siden 1969, og er indehaver af en af de ældste akupunkturklinikker i Danmark. Hugo Nielsen har stor international erfaring i undervisning af speciallæger, fysioterapeuter og akupunktører. Første hold var fra Holland i 1997 til lægekongressen i Amsterdam, og der er forsat gang i undervisningen i det øvrige Europa. Hugo Nielsen har skrevet flere bøger, og der er skrevet bøger om ”Hugo’s nåle”. Endvidere har Hugo Nielsen også i en 8 års periode været ansat på Bremens Universitetshospital.

Henrik Jørgensen er registreret Akupunktør – RAB, Posturolog, Auriculo  Terapeut samt certificeret hypnoterapeut, med 15 års erfaring som fuldtidsbehandler, underviser, og foredragsholder. Henrik Jørgensen er uddannet i kinesisk og vestlig akupunktur m.v., af kinesiske, tyske, samt franske læger, neurologer og akupunktører, herunder bl.a. Hugo Nielsen.

Basiskursus 1 – Lørdag 8timer og  søndag 8 timer– I Gram.  Kurset tæller 16 RAB-point.
Kurset vil blive efterfulgt af kursus 2 , 3 og 4 som kan tages efter ønske!

Pris for begge dage kr. 3.400,00 incl. frokostbuffet – Gram Slotskro
Tilmelding med forudbetaling.
(Ved evt. afmelding senest 14 dage før kursusstart, refunderes beløbet.)
Tilmelding på info@akupunkturcentret.dk – Konto 6140 – 2046223. Nærmere kursusinfo følger.

BBRS – en ny holdning til at besejre Cancer.

Kursusplanen: BBRS PARALLEL AKUPUNKTUR SYSTEMET
Kursets form består af
I. foredrag om teorier og metoder i mutation HNS.
II. praktiske demonstrationer og anvendelser af HNS.
III. aktivitetsundersøgelse metodologi kurser.
IV. gensidig behandling blandt deltagerne.
V. plenarmøder.
VI. praktiske klinik lektier.
Kurset sigter mod at give deltagerens grundlæggende viden, færdigheder og holdninger grundlæggende for brugen af Hugo Nielsen System (HNS) til at analysere og forstå omfanget af patientens nuværende symptom situation.
Erfaringer viser tydeligt, at der er behov for et overblik og en undersøgelse af statens kontekst af hvad patienten føles og hvilke nåle kan afsløre. Disse opfattelsesforhold giver i mange tilfælde en unøjagtig repræsentation af det kliniske billede, patienten beder om at blive behandlet – og hvad der virkelig er forkert.

Denne perceptions faktorer har første seminar prioritet.
Kurset sigter også mod fysisk teori / praksis til kortlægning af patientens aktuelle “Specifikke Fysiologisk “status inklusive patientens respons forhold og -mønstre og biokemiske kæden reaktioner udløst af Hugo Nielsens metode grundlæggende behandling.

Resultat: Patientens reaktioner afslører de faktuelle biofysiske fingeraftryk og angiver, hvad der er og hvad at gøre det næste.
Kursusgrundlag:
1 BBRS Parallel Akupunkturs oplevelser har givet os nye oplysninger om hænder og fødderne og den faktiske fysiske ændringer af den biologiske udvikling i organismen:
Dine hænder og fødders nerver og især fodsåle nerveender udgør en kontinuerlig reaktionskort via nervespids “smertefølelse” den aktuelle og eventuelle eksisterende biokemiske ændringer i vores organisme. Disse ændringer kan være efterfulgt af timen – og dag for dag. Arbejdsfærdighederne i organismen kan nu overvåges løbende.

2 Erfaring har givet os aktuelle oplysninger om hænderne:
Ændringer i smerte, der ligner ligheden i hænderne på nerveenderne hører til, når kroppen har taget en mere kroniske ophold i kroppen. Muligt som kroniske maveproblemer, skjoldbruskkirtlen problemer, fælles ændringer, som Muskelsvaghed, lænderyg og lændeproblemer, muskel ubalance, ujævn muskeltræk, knogleproblemer, dårlig smertefuldt knæ, stiv forkølelse og fingre, hudændringer og lignende. Ukendte årsager forårsager kommunikation mellem fødderne forgrenede svar nerve signaler tilbage til
hjernen kommer til liv og afsløre deres mikro-links og detaljer.

3 Erfaring har givet os følgende oplysninger om spinal løbende transformation og udvikling: I samme hastighed, og næsten samtidig som fødderne ændrer nerver, sker i samme åndedrag ændringer i rygsøjlen og ryggener koordination arbejde med væskeændringer og mangel, ømhed, muskelændringer og specielt tilbagevendende kløe af akupunkt på bagsiden. Spiller derfor disse
håndgribelige reaktioner en meget stor rolle i afklaringen og afklaringen af reparations- og behandlingsvejen. Begge dele er opdaget, men normalt for sent og er normalt i hele udviklingsprocessen blev ikke taget alvorligt. Overset og troede på ingen betydning.

Bank: Nordea A/S:
Reg. 2451
konto 7353050755
Iban: DK3620006446826741
BIC/SWIFT: NDEADKKK
– the key to get healthy again
Kirkealle 14 – DK. 6510 Gram. Tlf. 0045 – 74 82 22 33
www.hni.dk.  E-mail: hugo1@cellcom.dk

Diplom kursus – Del 1 Introduktion til Hugo Nielsens System:
Teori og praktiske metoder:
Du vil opleve det selv. Så vil du opleve det på din egen krop, hvad du vil tilbyde din patienter og hvordan det føles! Så ved du hvad du taler om og bedre vejledning eksisterer ikke!
1.1 Immunsystemet: immunoglobulinerne og lymfeknuderne kanal og kontrolforbindelser og deres fysiske relæ stationer til parallelle parasympatiske regulerings funktioner. = 8 timer
1.2. Praktisk nåleteknik og individuelle behandlinger mellem deltagerne og respons lære / diagnosticere dig selv og kontrollere forbindelser til åbningen af organismen med 44 GB og Nyt administrativt systems koordinering (interaktion) mellem og multipliceret med aktiviteten af
lymfeceller. = 8 timer.
1.3. Behandling og kontrol / vedligeholdelse af blodsammensætning: Hæmoglobin, leukocytter, blodplader osv.
1.4. Praktisk respons undersøgelse / kursus af patienten for alle detaljer for en perfekt behandling i form af effekt efter den første behandling Plenar forhandlinger = 8 timer
I alt 24 timer
Diplom kursus – Del 2
“I mavens tegn og hovedpine, som en tilknytningsfaktor”
Dette kursusafsnit omhandler symptomforhold, hvor hovedpine kan forekomme som en integreret del af at tilbagevendende tilstande kombineret med mave / tarm problemer og andre ændringer i Humorale faktorer.
2.1. Introduktion til Hugo Nielsen System – fejlfinding: (gentagelse fra kursus 1 og gennemgang af erfaringer fra studerende) = 8 timer
2.2. Forholdet mellem gastro intestinalt og muskulært udstyr, dets ydeevne og smertefri lemmer og (hovedpine) og ved som en hæftningsfaktor?
– hjerneblødning – hovedpine
– Panden foran hovedpine
– Hyppig feber hovedpine – hovedpine og betændelse i mellemøret
– Hovedpine med nysen og allergiudbrud = 8 timer.
2.3. Forholdet mellem mave/tarmsystemet og muskulære funktions udstyr, dets ydeevne og til smertefrie lemmer og (hovedpine) som vedhæftningsfaktor!
– Stress og hovedpine og mavesmerter
– Hovedpine – højt blodtryk
– Hovedpine, struma tendenser og mavesyre reflux og Basedow’s sygdom
– Hovedpine og lyske smerter – lymfekanaler, åreknuder i benene
– Hovedpine – og pludselig forværret hovedpine med spænding / smerter i hals, nakke, nyre + mave og mavesmerter / spasmer i lænderegionen. = 8 timer.
2.4. Den 5 nerve kryds og mavesystemet.
Teori og praktiske metoder til behandling af:
– Sårvævssygdomme – negativ indflydelse på resten af kroppen
– blindtarmsbetændelse
– Abdominale operationer inklusive;
– Fjernelse af gallesten – og bivirkninger med negativ indvirkning på resten af kroppen, som f.eks
åndedrætsfunktion.
– Brystkirurgi – hudtransplantation
– Knækirurgi: (bivirkninger – negativ indflydelse på gastrointestinal funktion og andre funktionelle områder.
– Teoretisk og praktisk tilgang til behandling af trafikulykker mv = 8 timer.
I alt 24 timer.
Diplom kursus del 3
Humorale System – Diagrammer og den aktive mRNA-profil – og hormon Co-Control. = 8 timer.
3.1. Genvej til regulering af blod- og næringsstofforsyning af blodkredsløbende peptidhormon
aktivitet og forbedring af den generelle tilstand gennem vækkede mikropunkts processer i
fødderne, hænder og krop. = 8 timer.
3.2. BBRS: Kræft og symptomatisk behandling med bivirkninger som:
– Kirurgisk ubehag, arvævs sygdomme
– Chemo og strålingsskader (røntgenforbrændinger).
– Løsning af appetit, kvalme behandling for svampeudbrud / angreb i mund/ halsen og anden slimhinde membraner, og svage muskler og udmattelse / træthed og andre medicinske bivirkninger. = 8 timer.
I alt 24 timer
Hele kurset består af ca 2000 arbejdstegninger og forklaringer på behandlings fremgangsmåderne.
BBRS kurset kan opdeles og færdig afsluttet enkeltvis efter ønske

DA – Danske Akupunktører har givet 1 point for hver time i min undervisningsprogram siden

2012.
Jeg er sikker på, at vi vil få et godt seminar, hvor der bliver tilbudt nye behandlingsmuligheder – og jeg glæder mig til at møde dig. Du kan begynde at arbejde med BBRS efter den første weekend.
Med venlig hilsen
Hugo Nielsen

BBRS WORLD Masterclass 2012 Kaap Doorn, Netherlands
Email 10-10-2012
My Dear Hugo – Thanks for the ultimate experience. Of course I tested your newest point and to my surprise… it worked wonderwell! People don’t want to laeve the couch for the exstatic mood the points created in them. I think its better than LSD…. This evening I have been invited to give a lecture on acupuncture for the “MS patientenverein”.
With one MS- patient whom I have treated with Parallel there was a strong decrease of the plaque in her brain. She now doesn’t use the walking stick anymore. Also a Parkinson patient, same story, is back again to his work. The trembling had decreased dramatically. Very happy to have met you Hugo.
Daniel Snijders, Netherlands
11-10-2012 – Dear Hugo, Thank you again for your course in Kaap Doorn this year. It is fantastic to see what BBRS Parallel Acupuncture can do with people and with their health. Paul van Alphen
Netherlands
9-10-2012 – Dear Hugo, But what i like to say that the new system Works so much stronger. Today i noticed with more patiënts that quicker than normal reactions do come. You can follow exacly the road that it takes. Where it doesn’t move anymore but sticks, i can take than away by other points. Thanks again for sharing your lifework, Wilfred de Lorijn, Belgium
10-10-2012 – Dear Hugo, I’ve had learned a lot in the past weekend. Thank you very much that you spent much time for my patient. I appreciate very much that you pay also attention to the movement in TCM beyond your research.
The establishing of The World Organization of BBRS Parallel Acupuncture is a great pioneering. I’m very proud that I am part of this. Best regards Hong Netherlands and Belgium.
9-10-2012 – Hello Hugo. Thank you for an intriguing weekend. All the best, Léon Gobert,
Netherlands
20-10-2012 – I want to thank you for your excellent education en pleasant company. drs D.J. Megchelenbrink, Netherlands
24-10.2012 – Dear Hugo, Thank you very much for all your efforts teaching us your knowledge. I am very thankfull being one of your students. Thank you, Mieke Maertens, Netherlands
19-12-2012 – I use Parallel Acupuncture for treating patients every day. I just can tell you: “It is amazing.” T.Q. Nguyen, Netherlands