Cell Com teknologi system


Her er mere end 20.000 grunde til, at BBRS Parallel akupunktur bør være det første behandlingsvalg, når de første symptomer melder sig med utilpashed og lign.. BBRS Parallel akupunkturen viser en mærkbar fysiks profil omkring det mulige problem? Erfaringen viser nemlig desværre, at mange begyndende symptomer ikke kan påvises i blodprøverne. Og hvis prøven ikke viser noget, så er der intet, “siges der”!. Men det forsvinder symptomerne og generne desværre bare ikke af.

Vi kan hjælpe dig af med symptomerne. Din blodprøve hos lægen var OK og det er rigtig godt, så er du sikret, at intet er farligt – så denne rækkefølge er korrekt valgt. Hvad gør man så med problemet?

Det samme, som millioner af andre mennesker verden over hver dag gør, de bruger akupunktur! Og det er ikke uden grund, for det hjælper. Så du har alt at vinde! Du har nemlig krav på, at have det godt hver dag hele livet igennem – så vidt, det kan lade sig gøre.

Og den reelle chance for at opnå dette, ligger i akupunkturens helt normale arbejdsbetingelser for naturligt at rette op på organismens særdeles indviklede cellekommunikationer i de mindste afdelinger af organismens microverden. Valget er helt dit! Det er en god ide, at prøve. Man kan godt sige, at overraskelserne venter lige om hjørnet!

Og her er en af dem!
Cell Com teknologi system kommunikerer optimalt med dit immunforsvar af immunoglobulinerne
– IgG – IgA – IgM og giver dig en daglig opfrisker. Bør høre hjemme i enhver husholding!